Met Seasens op een snoezel-reis

SeaSens neemt je mee op een verbluffende reis met al je zintuigen, in het prettige gezelschap van jezelf, je partner, je vrienden of collega's.  Je wordt hartelijk ontvangen in het enorme laadruim van een authentiek vrachtschip dat nu is ingericht als relaxatieruimte. Laat zeeziektepilletjes gerust thuis, want alles gebeurt terwijl het schip rustig aan de kade ligt.

Geniet van het lekker welkomstdrankje en neem daarna plaats in een comfortabele, elektronisch gestuurde massagezetel. Je drijft heerlijk weg op een uitgezochte muziekcollage, weergegeven via een perfecte geluidsinstallatie, waarbij zelfs de ritmische klanken van de antieke scheepsmotor hun ding doen.

Open dan je ogen en geest voor een wondermooi licht- en laserspektakel, bijzonder indrukwekkend en tegelijkertijd toch heel ontspannend. Geniet tevens van de subtiele aroma's van natuurzuivere etherische oliën en kom volledig tot rust. Na afloop van de sessie serveren we een aperitief met versnaperingen.

Praktische informatie

€ 38,00/persoon
Minimum leeftijd 16 jaar
Duur 2u
Groepen (max. 23 pers.) : 9de en 17de persoon gratis.
Inclusief welkomstdrankje, relaxatiesessie en aperitief erna.  

Locatie

Vuurtorendok-West 1 (rechtover de vuurtoren op Oosteroever) 8400 Oostende

Openingsuren

Sessies elke dag met wisselend programma.

Informatie & reservaties

Contacteer Seasens voor meer info of reservaties per telefoon op 059 33 21 16 of 0479 35 17 17  of per mail op info@seasens.be.

bezoek de website

Deel deze activiteit

In samenwerking met :

Copyright 2019 Oostende Maritiem | Site by Valuency