ENDLIS - Asneerlatingen op zee

Elk overlijden gaat gepaard met een moeilijke periode voor de nabestaanden. Er is verdriet, en op hetzelfde ogenblik krijgt men te maken met tal van financiële en praktische beslommeringen.  Op dit ogenblik hebt u de juiste partners nodig die u kunnen helpen met de organisatie en de administratieve afhandeling.  Captain Blue heeft 50 jaar ervaring in het personenvervoer op zee en is gespecialiseerd in de organisatie van memorabele en waardige asneerlatingen, dit onder het service merk "ENDLIS" - www.endlis.be.  

Wij helpen u tijdens deze moeilijke periode.  De asneerlating is zeer budgetvriendelijk en vergt geen onderhoud van grafsteen, vergunning, enz.  Ons team van gespecialiseerde medewerkers staat tot uw dienst.

De as van de overledene wordt in zee neergelaten in een urne die langzaam oplost.  Hierna kan de as van de overledene beginnen aan zijn oneindige en vrije tocht in zeeën en oceanen. De ceremonie gebeurt volgens de maritieme traditie maar toch met een persoonlijke toets voor familie en nabestaanden.  Informeer hierbij vrijblijvend.  U kiest tussen een individuele afvaart waar enkel uw familieleden aanwezig zijn samen met de bemanning of een collectieve neerlating met andere families aan boord.

Praktische informatie

Private neerlatingen all-in (toelatingen, urne, dranken, certificaat laatste rustplaats…).  Professionele begeleiding door ceremoniemeester, administratieve afhandeling. Rouwmaaltijden, strooibloemen, diverse urnes… op aanvraag. 
Collectieve neerlatingen met meerdere families (max. 10 personen/familie aan boord).

Alle info en reservaties: info@endlis.be

Website: www.endlis.be

 

Locatie

Visserskaai (ponton naast Vistrap) 8400 Oostende

Openingsuren

Dagelijks private afvaarten (volgens beschikbaarheid) op weekdagen of tijdens weekends. Collectieve afvaarten 2x/maand op zaterdag - volgens beschikbaarheid. Steeds bereikbaar voor dringende aanvragen

Informatie & reservaties

Contacteer ENDLIS - asneerlatingen op zee - voor meer info of reservaties per mail op info@endlis.be  Zit u met een overlijden of dringende aanvraag, contacteer ons via het centraal service nummer binnen kantooruren op 059 70 32 89 - www.endlis.be 

bezoek de website

Deel deze activiteit

In samenwerking met :

Copyright 2020 Oostende Maritiem | Site by Valuency